NL 
magnifying glass

IvoSmile Orthodontie app

magnifying glass

Laat uw patiënten binnen enkele minuten de mogelijkheden van een perfecte glimlach zien, of te verbeteren indien gewenst - zonder enige verplichting - op uw iPad.

Gebruik de IvoSmile Orthodontics- app tijdens een orthodontisch consult een geef uw patiënten een eerste indruk van esthetische tandheelkundige make-over zonder verplichtingen.

De tanden van de patiënt worden gescand met TRIOS 3Shape (van generatie 3).
De voor geïnstalleerde TRIOS Treatment SimulatorTM (TTS) berekent een virtuele configuratie van de tanden. Deze informatie wordt rechtstreeks verstuurd naar de IvoSmile Orthodontics-app via de 3Shape Communicate Portal. Innovatieve augmented reality-technologie biedt de mogelijkheid om de mogelijke behandelresultaten  van de patiënt in een "virtuele spiegel"  te bekijken- in real time terwijl de patiënt praat, glimlacht of zijn hoofd beweegt.

Virtuele afbeelding of video geeft een levensecht beeld van de mogelijke verbeteringen van de glimlach van de patiënt. Het vergroot de kans, dat de patiënt besluit om de behandeling voort te willen zetten. De indrukwekkende voor-en-na-beelden en de mogelijkheid om zichzelf te bekijken met de nieuwe restauraties in een virtuele spiegel is een indrukwekkende ervaring voor patiënten. Uiteindelijk voelen ze zich daardoor misschien meer overtuigd en geïnspireerd om een smile-make-over voor zichzelf te overwegen.

Met de inzet van deze digitale technologie, vergemakkelijkt de communicatie tussen tandartsen, patiënten en tandtechnische laboratoria en maakt het ontwerpproces eenvoudiger en begrijpelijker. Want eerlijk is eerlijk, want het hebben van mooie tanden is iets om over te praten!

magnifying glass

Toepassingen

 • Digitale communicatie- en consulting software voor een effectieve en inspirerende adviesgesprek met uw patiënten
 • Onmiddellijke en emotionele visualisatie van de mogelijke resultaten van esthetische orthodontische behandelingen

Uw voordelen

 • Geef uw patiënten binnen enkele minuten een beeld van hun nieuwe glimlach.
 • Visualisaties helpen complexe behandelingen gemakkelijker uit te leggen.
 • Wek emoties op bij uw patiënten en win ze als tevreden klanten.
 • Vergemakkelijk de communicatie tussen u en uw samenwerkende tandtechnisch laboratorium
 • Deel foto's van het gesimuleerde resultaat met uw laboratorium en / of met uw patiënten
 • Vermijd complicaties als gevolg van misverstanden of meningsverschillen
 •  Vestig de aandacht van de patiënt op de mogelijke beperkingen (vanwege individuele anatomische vereisten) bij het uitvoeren van esthetische orthodontische behandelingen
 • Positioneer u zelf als een moderne innovatieve praktijk
 • Gebruik de software gratis voor een proefperiode van 30 dagen

Technische vereisten

• Apple iPad met iOS 12 besturingssysteem of hoger

Profiteer van de gratis proefversie van 30 dagen en ervaar de voordelen en mogelijkheden van IvoSmile Orthodontics zonder enige aankoopverplichting!

Ivosmile Orthodontics Testimonia