NL 
allceramic_produktbild_933x408

Volledige keramiek

Volledig keramische restauraties komen alsmaar meer in de belangstelling te staan. De uitdaging bestaat erin de best mogelijke oplossing te bieden, die voldoet aan de vereisten voor de individuele klinische situatie en de esthetische verwachtingen.

In de jaren ’90 heeft het beproefde IPS Empress-leucietglaskeramiek de esthetische tandheelkunde belangrijke impulsen gegeven en deze gelden vandaag de dag nog steeds. Inmiddels omvat het innovatieve, volledige keramische systeem IPS e.max diverse nieuwe soorten materialen: lithiumdisilicaat-, fluorapatiet- en zirkoniumoxideglaskeramiek. Lithiumdisilicaatkeramiek is zowel geschikt voor de perstechniek als voor CAD/CAM-toepassingen. Dit keramiek is verkrijgbaar in verschillende translucentiegradaties voor maximale esthetische resultaten – maar niet alleen dat: dankzij de grote sterkte (500 MPa*) kan lithiumdisilicaatkeramiek IPS e.max worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan indicaties.

* mean biaxial flexural strength over 10 years (IPS e.max CAD 530 MPa, IPS e.max Press 470 MPa). Source: R&D Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Liechtenstein

IPS e.max-systeem Tandartsen

Zeer esthetische lithiumdisilicaat glaskeramiek en zeer sterk zirkoniumoxide

IPS Empress-systeem Tandartsen

Het beproefde leucietglaskeramiek

Chairside CAD/CAM-restauraties

Veelzijdige producten voor chairside CAD/CAM-restauraties

IPS e.max Shade Navigation App

5 stappen om de juiste kleur en translucentieniveau te vinden