NL 
magnifying glass

OptraFine

OptraFine is een krachtig diamantpolijstsysteem voor restauraties van keramiek. Het combineert hoge efficiëntie met fraaie, lang aanhoudende polijstresultaten.

OptraFine is een zeer effectief diamantpolijstsysteem dat geschikt is voor alle soorten keramisch materiaal, bijv. voor volledig keramische restauraties vervaardigd van IPS Empress CAD en IPS e.max CAD of voor de IPS InLine-metaalkeramiek.

Op het gebied van lage ruwheid van het oppervlak en esthetische hoogglansafwerking laat OptraFine niets te wensen over. In tegenstelling tot andere polijstsystemen kunnen de kwalitatief hoogwaardige OptraFine-polijstinstrumenten wel 10 keer worden hergebruikt.

De dimensionaal stabiele siliconenpolijstinstrumenten voor het fineren en polijsten van restauraties zijn verkrijgbaar in de vormen ‘vlam’, ‘cupje’ en ‘schijfje’. Het afsluitende hoogglanspolijsten gebeurt met diamantpasta en een nylonborsteltje.

Voordelen

  • Snel en efficiënt hoogglanspolijsten dankzij het hoge diamantgehalte
  • Lang aanhoudende, zeer esthetische glans van waardevolle restauraties
  • Lage ruwheid van het oppervlak en bijgevolg minder ophoping van plaque
  • De kwalitatief hoogwaardige polijstinstrumenten kunnen verschillende malen worden hergebruikt, wat per behandeling een aanzienlijke kostenbesparing oplevert