NL 

Dit product maakt deel uit van de productcategorie ‘Vaste prothetiek - chairside’.

magnifying glass

ZirCAD Cement

201119_ZirCAD-Cement_0041magnifying glass

ZirCAD® Cement is een nieuw hoogwaardig gemodificeerd glasionomeercement,
met hars. Het cement is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is voor restauraties van zirkoniumoxide. Dankzij de eenvoudige en snelle reiniging kan de behandelaar optimale cementatieresultaten behalen.

Eenvoudig

ZirCAD cement biedt een snelle en gemakkelijke schoonmaak in de gelfase. Het cement vloeit gemakkelijk en stopt bij de rand. Zowel voor restauraties voor enkele tanden als voor kronen en bruggen heeft u na het aanbrengen van het bevestigingsmateriaal voldoende tijd. Indien u dit wenst, kan de opruimtijd worden versneld met de optionele tack-cure schoonmaakfunctie.

 

Betrouwbaar

In vergelijking met andere cementen heeft ZirCAD Cement een constante hoge fluorideafgifte. Zodra de restauratie gecementeerd is zorgt dit voor meer zekerheid.

De laagdikte van het cement belooft een precieze marginale pasvorm, terwijl het cement zijn vocht- en zuurbestendigheid blijft houden.

 

Kostenefficiënt

De gebruiksvriendelijke automix-spuit zorgt voor eenvoudige en zeer nauwkeurige doseringen. Het aanbrengen van het ZirCAD cement in de geprepareerde restauratie maakt de noodzaak van een extra applicator of mengapparaat overbodig. Bij gebruik van ZirCAD Cement is geen primer of conditioner nodig. Het is een kostenefficiënte cementatie van het premium merk dat u vertrouwt: Ivoclar Vivadent.

Vraag hier uw gratis demo aan!

Bestel bij uw officiële Ivoclar Vivadent Dentale Depot

»Voor meer informatie ga naar: ZirCAD Cement : Ivoclarvivadent